İnternet Ortamındaki 10 Efsane Flash Oyun


Herkese merhaba bu yazımızda internetteki en iyi 10 aksiyon temalı Flash Oyunları tanıtacağız.

İnternette her geçen gün artan Adobe Flash player tabanlı oyunlara bir yeni modelleme de Unity şirketinin Flash yapısından geldi. Kısa bir süre önce Adobe şirketinin flash playerini yavaş yavaş kapatacağı haberinin üzerine bu haber oyun severleri mutlu etti.
Bu iyi haber üzerine sizlere internet üzerindeki oynaması zevkli  en iyi 10 flash oyunu tanıtacağız.
Age Of War:
Max Games ve Louissi yapımcılığın üstlendiği oyunda taş devrinden başlayan, orta çağ, Rönesans devri, modern çağ ve gelecek çağ olmak üzere 5 çağ bulunur.  16 farklı  birim ve 15 farkı taret ile üssünüzü savunup düşmanı yenmeye çalışırsınız. Oyun mouse ile oynanır.



Raft Wars:
BubbleBox games’in yapımında bulunduğu oyunda karakterimiz Simon ile kardeşi seviye geçtikçe sayısı artan ve güçlenen düşmanlarına karşı, teknede hazinelerini korumaya çalışırlar. Tenis topu fırlatıcısıyla teknende düşmanlarını vurmaya çalışırsınız. Mouse’un yönü ve konumu ile menzili, mouse’un sağ tuşuna balılı tutarak gücü seçip tuşu bıraktığınızda ateş edersiniz. Canınız biterse veya tekneden düşerseniz oyun biter.


Sword and Sandals II:
3RDsense’in yaptığı oyunda mahkum olarak başlayıp gladyatör olarak arenalara çıkarsınız. Para kazanarak zırh ve silah alabilir şöhretinizi arttırarak indirimler kazanabilirsiniz. Tüm şampiyonları ve düşmanları yenerek turnuva yoluyla özgür olmaya çalışacaksınız. Oyunu Mouse kullanarak oynayabilirsiniz. Oyunda turnuvalarda kaybederseniz şöhret ve para kaybedersiniz ama champion oyununda kaybederseniz oyun biter.



Kingdom Rush Frontiers:
Ironhide oyun stüdyolarının ve Kongregate şirketinin yaptığı bu oyunda gelen düşmanlara saldırmak ve savunmanızı geçmelerini önlemek için kuleler inşa edin. Düşmanları yenerek altın kazanın ve daha fazla kule inşa etmek için kullanın. Oyunda bulunan 14 kahraman ile oyunda gücünüzü arttırın.
Oyunun her bölümünde kritik olaylar yaşanır. Oyun Mouse ile oynanır.



Earn to Die:
NotDoppler ve Toffe games’in ürettiği oyunda zombi istilasından kaçma için ve güvenli bölgeye gitmek için arabanız ile geliştirmeler yaparak ilerlersiniz.
Puan toplayıp araba alın, arabanızı vahşice geliştirin, engelleri ve bariyerleri kırın, zombileri ezin,  Ragdoll fiziğinin tadını çıkarın, bonusları kazanın, haritalardaki hedeflere ulaşın ve kendinizle yarışın. oyunda araç hareketini yön tuşlarıyla yaparsınız. Oyunda 8 farklı geliştirme ve 11 araç bulunur.





Jacksmith:
Flipline Studios ve Ünlü yemek oyunları üreticisi Papa Louie Arcade tarafından üretilen oyun ortaçağ zamanında çiftlik hayvanlarının kötülere karşı verdiği mücadelede savaşçılara silahlar yapıp savaştırırsınız. Jacksmith, Jacksmith'in yerel savaşçı klanları için mükemmel silahlar üretmesine yardım etmesi gereken bir silah oyunudur. Avcı klanları, kendiniz yenemeyeceğiniz canavarları yenmenize yardımcı olacak ve sonra Dudley'i yendikten sonra Prenses Liliana'yı kurtarabilirsiniz. Onları yenmek için kullanmanız gereken farklı unsurları olan canavarlar var. Unsurlar: Su, Ateş, Buz, Taş, Rüzgar, Yıldırım, Bitki ve Gölge. Gander'den silah parçaları satın alabilirsiniz, ayrıca tüm askerler için herhangi bir özel unsuru veya gücü artıracak destansı silahlar üretebilirsiniz. Oyun Mouse ile oynanır.




Raze 2:
Armor games tarafından yapılan oyunda kendi klanınızı oluşturup zombi, uzaylı ve diğer düşmanları yok ederek her bölüm için ayrıca verilen görevleri yaparsınız. Oyunda server içi  multiplayer oynanışı  da mümkündür. Oyunda yön tuşları boşluk tuşu ve Mouse kullanılır.



The Last Stand:
Con Artists ve Armor Games tarafından yaoılan oyunda zombi istilasında her gün evini savunmaya çalışırsın evini koruyan bariyerleri bozulmadan savunman gerekir. Gündüz şansınız daha fazladır. İyi değerlendirip barikatınızı güçlendirin ve silah arayın. Oyun  yön tuşları ve Mouse ile oynanır.



Sonny:
Armor games tarafından üretilen RPG oyununda karakter sonny’i oynuyoruz. Zombi istilasını konu alan oyunda asıl düşman diğer insanlardır. Oyunda aileni katleden çete yüzünden intikam almaya çalışırsın. Oyunda 4 farklı sınıf vardır bunlar Destroyer, Guardian, Assassin ve Gunslingerdır. Oyun standart flash oyunlarına göra baya büyüktür. Oyun Mouse ile oynanmaktadır.


Warlords - Call to Arms:
Ben holding games tarafından yapılan oyunda  harita üzerinde seçtiğini bir ırkla savaşlar yaparak ülkenizi geliştirirsiniz. Stratejik kararlarınız savaşlarda önemlidir.  Savaş içinde düşmanı  geri itmek ve sizin ülkenin sınırına yaklaşmamasını sağlamak oyunun amaçlarıdır. Seçtiğini birimi harita üzerinde aşağı ve yukarı yön tuşlarıyla belirleyip enter tuşu ile birimi çağırırsınız. Oyun üstündeki çizelge ordunuz ilerledikçe ilerler.



İyi skorlar…








Efsaaane flash oyunlar yazımızda, yazımız blogta blog linki bioda #flash #game

XkareO (@ikskareyuvarlak)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CS:GO'DA EĞLENCELİ 10 ATÖLYE HARİTASI

Age of Empires II'de "Fast Castle" Nasıl Yapılır?