CS:GO'DA EĞLENCELİ 10 ATÖLYE HARİTASI

CS:GO kimi zaman eğlenceli olsa da kimi zaman bizi sinirden deli edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte üstünüzdeki stresi atmak için veya sadece eğlenmek için oynayabileceğiniz atölye haritalarını sizler için derledim. Dilerseniz listeye geçelim.

1. YAKAN TOP (DODGEBALL GYMNASİUM)

Bu haritada herkesin 1 canı var ve elimizde sınırsız yanıltıcı bomba var. Bu bombayla karşısındaki rakibini ilk vuran kazanıyor. Her bombadan sonra stres olma ihtimaliniz çok yüksek olsa da eğlenme garantili bir harita olduğu kesin. 


2. SONİC (DE_SONİC_V4_CSGO)

Counter Strike GO'da Sonic ne alaka diyebilirsiniz ama cidden uğraşıp Sonic'i CS:GO'ya taşımışlar. Bize de oynamak düşer. 

3. TAVUKLU TEKKEN (CHICKEN BETA_V1.1)

Başlığı okuyunca size garip gelmiş olabilir ama cidden uğraşıp kamera açılarına kadar Tekken'e uyarlamışlar ve karakterler yerine tavukları koymuşlar. Tavuklar diyorum çünkü seçim ekranı bile var haritada. Beta olduğu için sıkıntısı var ama yine de çok eğlenceli bir harita.


4. YUMURTA AVI (EASTER EGG HUNT MAP BY TRİLLUEXE)

Cobblestone haritasına gizlenmiş yumurtaları aradığınız bir oyun olan Easter Egg Hunt, yumurtaları bulduğunuzda üstüne basarsanız ünlü Youtuber'ların mesajlarını duyuyorsunuz. Arkadaşlarınızla uzun bir yumurta avına çıkmak istiyorsanız bu haritayı favorilerinize ekleyebilirsiniz.


5. CRUSH (CRASH BASH TOURNAMENT)

Tıpkı Sonic'te olduğu gibi bu harita da Crash Bandicoot'un CS:GO'ya uyarlanmış hali. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir (4 ya da 2 kişi tavsiye ediliyor) veya turnuvalar düzenleyebilirsiniz. 

6. SAKLAMBAÇ HARİTALARI (WİNTERVİLLAGE [HİDE AND SEEK])

Aslında bu benim en sevdiğim ve en eğlendiğim harita tipi. Bu sefer harita değil harita tipi tanıtıyorum. Bu haritayı seçmemin asıl nedeni ise Hide And Seek haritaları arasında en beğenilen olması. Spesifik bir özelliği yok yani. Ama gerçekten oynaması en eğlenceli haritalardan biri.


7. SÜNGERBOB BİKİNİBOTTOM (BİKİNİBOTTOM)

Küçüklüğümde en sevdiğim çizgi filmlerden biri olan Sünger Bob'un yaşadığı yer Bikinibottom'u CS:GO'da oynamak farklı bir deneyim olabilir. Diğer haritaların aksine bomba kurup düşmanları öldürmek üzerine kurulu bir harita.


8. ZEUS SAVAŞLARI (ZEUS_X27_AİMWAR)

Zeus ile birbirinizi vurmaya çalıştığınız bu haritada 4v4 gibi bir ekiple girerseniz cidden çok eğlenirsiniz.



9. KASA AÇMAK (MG_WEAPON_CASE_ARENAS)

Oyun başında bir kasa dönüyor ve içinden çıkana göre herkese aynı silah düşüyor. Sadece silahtan ibaret değil ayrıca savaşacağınız mekan da kutudan çıkıyor. 

  

10. VAHŞİ BATI (WESTERN MASSACRE) 

Listenin son sırasında ise sadece pompalı silahlar ve kovboy filmlerinde görebileceğiniz revolver, deagle ve çift baretta gibi silahlar yer alıyor. Ayrıca at sürebilme gibi bir fırsatınız da var. Bir de bende tüyo olsun evlerin birinde SSG var. Ararken kolay gelsin.



Bu listede arkadaşlarınızla birlikte eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz atölye haritalarını derledim. Umarım aralarından beğendikleriniz olmuştur. 

FERDİ ŞEN 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternet Ortamındaki 10 Efsane Flash Oyun

Age of Empires II'de "Fast Castle" Nasıl Yapılır?