Formula 1 2015 Oyunu Ücretsiz Oldu - Hemen Sahip Olun



Yeniden merhaba XKAREO takipçileri.

Oyuncular tarafından yaptıkları büyük indirimler ile oyun paketleri satıp gelirin hayır kurumlarına bağışlandığı humble bundle bizlere güzel bir sürpriz yaptı.

Daha önceden bir çok popüler oyunu 1$'dan başlayan fiyatlarla istediğiniz kadar bağış yapabileceğiniz şekilde satan site, yaptığı kampanyalar ile adından sıkça söz ettiriyordu.

Formula 1 2015 oyunu belki üzerinden zaman geçmiş olsada Formula simülasyonunun en iyi yansıtıldığı ve en popüler oyunu diyebiliriz.

Eğer siz de isterseniz buraya  tıklayarak oyunu ücretsiz temin edebilirsiniz.

Oyuna sahip olmak için yapmanız gereken tek şey oyunu sepete ekleyip siteye üye olmak ve alışverişi onaylamak. Alışverişi onaylamanızın ardından oyunun steam kodu profilinize gönderilecek.
Kesinlikle kaçırmamanız gereken bir kampanya olarak görüyorum bunu ve tamamen güvenilir. Aynı zamanda site üzerinden aylık 12$ üzerinden her ay güncellenen oyun paketlerine de abone olabilirsiniz. Aylık 12$ dolara siteye abone olduğunuz zaman her ay en az 100$ dolarlık bir oyun paketine sahip oluyorsunuz. Hatta siteden hangi ay hangi oyunlar dağıtılmış görebilirsiniz.

Belki bir başka yazımızda humble bundle sitesini detaylı olarak inceleriz, sizi daha fazla tutmayım çünkü kodları kullanmak için sadece 1 gününüz kaldı.

Hadi o zaman pistin tozunu attıralım.

İyi Skorlar

Osman Umut EZ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CS:GO'DA EĞLENCELİ 10 ATÖLYE HARİTASI

İnternet Ortamındaki 10 Efsane Flash Oyun

Age of Empires II'de "Fast Castle" Nasıl Yapılır?